Mindfulness hielp mij om mijn droombaan te vinden!

Mindfulness helpt met het vinden van rust maar vaak ook bij het vinden van de juiste weg. Zelf heb ik in 2010 de Mindfulnesstraining gevolgd. Ik volgde het vooral omdat ik nog meer wilde genieten van het leven. Alles liep lekker, toch genoot ik naar mijn idee niet optimaal. Na de mindfulness training ging ik
door met regelmatige beoefening. Ik bezocht herhalingsbijeenkomsten. Ook ging ik bij mezelf op onderzoek uit : waar ben ik trots op, waar krijg ik echt energie van, waar geniet ik van, wat in mijn werk vind ik het leukste om te doen? Dit maakte dat ik meer regie nam over mijn werk en leven.

Ik begon met hardlopen, sprak vaker met vrienden af en bleef leuke dingen doen met mijn familie. Ook mijn werk veranderde. Ik merkte dat ik de meeste energie kreeg van het deel van het HR-vak wat ging over  leren, ontwikkelen en veranderen van mens en organisatie. Ik zocht hierin samenwerking met anderen externe deskundigen en volgde de opleiding corporatie learning . Mijn functie veranderde van HR adviseur naar HRD adviseur. Ik nam mijn eigen regie door mij te ontwikkelen en door de projecten te doen (zoals zelforganisatie) die het beste bij mijn passie en talenten paste .

Met mijn kinderen en man had ik veel meer kleine geniet momenten. Die kleine geniet momenten ervaar ik nu bewust in het moment. En nee dat is niet het geweldige huis waar in wij wonen, of hoe goed de kinderen het doen op school . Dat zijn veel meer samen ontbijten, samen zitten in de tuin en samen een film kijken.

Toen er een reorganisatie kwam binnen de organisatie, merkte ik dat er dingen veranderde. Voor mij een teken om opnieuw te onderzoeken wat ik nu voelde en waar ik nu energie van kreeg. Zo kwam ik terug op de training mindfulness. Voor mij, ondanks al mijn gevolgde opleidingen en trainingen (HBO, 2 post HBO en diverse trainingen), de meest krachtige training ooit.

Ik volgde de opleiding voor trainer en werkte actief mee aan de reorganisatie. Naast mijn werk ben ik vanaf 2015 gestart met het geven van mindfulness. Ik dacht dit blijf ik altijd combineren, tot het moment dat de reorganisatie voor mij ook een kans was om volledig voor mijzelf te beginnen.

Ik werk nu als zelfstandig Mindfulness trainer en HRD adviseur voor mens en organisatie.

Door je steeds af te stemmen op dit moment, op datgene wat nu aan de orde is in combinatie met je wens en verlangen kan ook jij dichterbij je droombaan en droomleven komen. En soms is dat niet eens een nieuwe baan maar meer een andere kijk naar je huidige werk.

Reageren is niet mogelijk.