Wandel Coaching: Hoe heeft de afgelopen periode hou bevrijd?

Wandel Coaching: Hoe heeft de afgelopen periode hou bevrijd?

Hoe heeft de afgelopen periode jou bevrijd?

Waarin heb jij vrijheid ervaren?

Misschien een vreemde vraag juist in deze tijd, toch heb je vast nieuw dingen ont-dekt.

Ik ben in de afgelopen periode weinig online geweest op social Media. Wel veel online in de coaching, workshops en trainingen die ik heb gegeven.

In dit jaar heb ik ontdekt hoe fijn het is om te coachen en trainen buiten in de natuur. Wat een prachtige plekken zijn er in Noord-Holland en wat kunnen we veel leren van de natuur als het gaat op het omgaan met stress en leiderschap. In de natuur kan gemakkelijk stilte worden ingebracht, kun je gemakkelijk contact maken met je intuïtie, gevoel en je eigen natuurlijke kracht. De natuur heeft ook mij geholpen nieuwe keuzes te maken. Mijn agenda zat zo vol met stress- en burn-out en loopbaancoaching dat ik de  weinig ruimte meer had voor de ontwikkeling van training en begeleiding van groepen en teams. Toen de koeien weer naar buiten kwamen dacht ik waarmee wil ik naar buiten treden? Waar wil ik aandacht aan geven? En wat laat ik achter, waarmee stop ik?

Dus ben ik gestopt met 5 dagen coaching en coach ik alleen nog in opdracht van werkgevers. Er is weer meer ruimte voor training, ontwikkeling en begeleiding van groepen en teams.

En de natuur, die blijf ik gebruiken door veel naar buiten te gaan in de coaching en training!

Zo heeft deze periode van minder vrijheid mij toch weer nieuwe vrijheden gegeven.

Ben je nieuwsgierig naar coaching, teamcaching of training waarbij veel gebruikt wordt van de natuur neem dan contact op met Well-Bee.

Tip voor de wandelcaching gebruik de app van Wandelnetwerk Noord-Holland

#mindfulwerken  #mindfulleiderschap #wandelcoachingwestfriesland

#wandelcoaching  #Hoorn

Reageren is niet mogelijk.