MINDFUL re-integratie

MINDFUL re-integratie

Wil je als  werkgever ook de  re-integratie van je medewerkers bevorderen? Weer grip krijgen op terugkeer in het werk?

Well-Bee is gespecialiseerd in het toepassen van de Mindfulness bij  re-integratie  in het werk (1e spoor) maar ook in re-integratie buiten het werk (2e spoor).

workshop MINDFUL Solliciteren

Dat doen we door tot rust te komen, ruimte te creëren, overzicht te krijgen, de eigen talenten en mogelijkheden te ontdekken. Om zo weer de eigen regie te nemen .

De begeleiding kan in  groepsverband, individueel en online. Of een combinatie hiervan.  Re-integratie bestaat  zowel uit  training als coaching. Methodieken die Well-Bee hierbij gebruikt zijn: mindfulness, talentontwikkeling, individuele coaching, progressiegerichtwerken, positieve psychologie en begeleiding bij het zoeken en vinden van werk. Wij richten ons altijd op het versterken van eigen kracht, wel bevinden en regie van de medewerker.

duurzame inzetbaarheid medewerkers, burn-out, veerkracht, werkplezier, mindfulness coaching talentontwikkeling gehaast geprikkeld stress burn-out duurzame inzetbaarheid terugdringen ziekteverzuim ontspannen medewerkers bedrijfsuitje teambuilding arbo arbeidsongeschiktheid re-integratie werk naar werk
Masja Bijman

Indien gewenst kan Well-Bee een stress en burn out test (van CSR) of een capaciteiten-, persoonlijkheid- en loopwaardentest inzetten. Well-Bee is gecertificeerd voor de tests van Pi-company en CSR.

Bij re-integratie kun je ook kiezen voor individuele begeleiding, stress- en burn-out coaching, een individuele training mindfulness  of talentontwikkeling als onderdeel van de re-integratie.

 

“vraag niet om een baan maar om een opdracht”

Annemarie van Gaal, Kracht On Tour, 19 oktober 2017 Hoorn

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren