Wie is Masja Bijman

Wie is Masja Bijman

Ik ondersteun mens en organisatie bij het versterken van welzijn in werk !    

 

Het is mijn missie om plezier en veerkracht in werk te versterken.

Mijn passie en ervaring op het vlak van mens arbeid begon tijdens mijn eerste studie aan de Academie voor Mens en Arbeid en is niet meer gestopt. Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar  in dit werkveld.

Vanuit werving&selectie, loopbaancoaching, HR en HRD heb ik mij sinds 2015 verder gericht op coaching en ontwikkeling van professionals en teams. Binnen Well-Bee komt al mijn kennis en ervaring samen en geef ik coaching, teamcoaching en intervisie voor diverse organisaties.

Mijn aanpak is reflectief, spiegelend, creatief, zonder oordeel, met humor en aansluitend bij het dagelijks werk. Schakel je mij in voor de coaching van jezelf en of je team dan beginnen we met  bewustwording en vertragen “ bewust stilstaan om daarna vanuit kracht weer verder te gaan” . Ik integreer wetenschappelijke bewezen coach methoden met de wijsheid vanuit het lichaam, het systeem en de natuur. 

Naast mijn werk deel ik mijn leven met vier mannen, waarvan drie tieners.  Ik geniet van wandelen in de natuur, creativiteit en het beleven van avonturen met collega’s, vrienden en familie.

Mijn enthousiasme voor leren en ontwikkelen blijkt  uit de vele opleidingen en trainingen die ik volg, de supervisie en mijn deelname aan drie intervisie groepen.   Na de HBO heb ik 3  post-HBO opleidingen gevolgd: strategisch HRM, Corporate Learning en Mindfulness MBSR teacher.

De trainingen die ik heb gevolgd gericht op coaching zijn onder andere: Stress-en Burnout coach,  Systemisch coachen met Talent, diep-luisteren, ACT,  positieve intelligentie, zelfcompassie, focussen en wandelcoaching. Op het gebied van teamcoaching: teamchange, systeemdenken, systemisch adviseren en  deep-democracy 1,2,3.  

Ik ben als coach aangesloten bij het Nobco, erkend CSR coach, erkend Teamcoach, Deep-Democracy coach level 1,2 en 3,  VMBN categorie 1  mindfulnesstrainer en Well-bee is een CRKBO geregistreerde instelling.

Voor meer informatie linkedin

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met jou en/of jouw organisatie!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Masja Bijman , Telefoon: 06-18569305 . E-mail: m.bijman@well-bee.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren