Wie is Masja Bijman

Wie is Masja Bijman

Masja Bijman

Ik ondersteun mens en organisatie bij het versterken van welzijn in werk !  Minder werkdruk en stress. Meer plezier, positief denken en mentale veerkracht.

Ruim 20 jaar werk ik op het snijvlak van mens & arbeid. Altijd met aandacht voor werkplezier, groei en ontwikkeling van mijzelf en anderen. Nu komt al mijn kennis en ervaring bij elkaar en geef ik training en persoonlijke coaching gericht op het ontwikkelen van mentale veerkracht, werkstressvermindering, werken met aandacht, jobcraften en Zin In Werk. Mijn doel: meer rust, overzicht en balans te verkrijgen in de drukte van alledag.

Dit doe ik vanuit mijn ervaring op het gebied van HRM, HRD, loopbaanontwikkeling, stress-management, mindfulness en vitaliteit. Na een opleiding aan de AMA (Academie Mens en Arbeid, HBO te Deventer) afstudeerrichting beroepskeuze en arbeidsvoorziening +  2 afgeronde post-HBO opleidingen: strategisch HRM, Corporate Learning (HRD) heb ik een post HBO opleiding  Mindfulness (MBSR) Teacher gevolgd. In mijn werkwijze maak ik een koppeling tussen nieuwe en oudere inzichten rond persoonlijke ontwikkeling en werk. Gericht op directe toepassing in de praktijk om daadwerkelijke verandering te verkrijgen. Door een nuchtere aanpak en met bevlogenheid voor de ontwikkeling van mens en organisatie.

Leren en ontwikkelen is mijn passie, regelmatig volg ik trainingen, moocs,  retraites en maak onderdeel uit van diverse intervisie groepen. Ik ben VMBN categorie 1 (hoogste categorie) mindfulness trainer en een CRKBO geregistreerde instelling. Voor meer informatie zie mijn  linkedin profiel.

Naast werken en leren deel ik mijn liefde en leven met 4 mannen, waarvan 3 kinderen. Ook geniet ik van wandelen, hardlopen en dingen ondernemen met vrienden en familie.

Nieuwsgierig?  Voor een vrijblijvend gesprek kun je met mij contact opnemen!  06-18569305,  m.bijman@well-bee.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren