MINDFUL-Werken

MINDFUL-Werken

“Mindfulness in het werk “

We leven in een onzekere tijd . Veranderingen gaan snel en er komt dagelijks  veel informatie op ons af.  Ook door Corona is bij velen van ons het  werk veranderd.  Zou je met meer aandacht willen werken, vanuit plezier, rust en flow? Je minder laten leiden door druk, stress en gedoe ?

De training Mindful-werken biedt je rust en ruimte temidden van alle hectiek .

Werken onder hoge druk

Je traint je aandacht en brein. Hierdoor kun  je eigen patronen zien en doorbreken. Je traint je aandacht  en gaat actief experimenteren in je werk. Eigenschappen die je kunnen versterken in deze bijzondere tijd.

Naast  mindfulness leer je meer over de werking van je brein , aandacht en  fysiek gewaarzijn. Je lichaam is een belangrijke informatiebron ook in leiderschap. 

Je ontwikkelt veerkracht en energie om korte momenten stil te staan, te vertragen en daarna bewust weer verder te gaan. Na de training kun je je oordelen vaker parkeren waardoor je met een frisse blik een teamoverleg of een lastig gesprek kan voeren. Met meer gemak en misschien met wel een veel positiever resultaat.  Deelnemers benoemen de volgende resultaten:

  • rust en ruimte in het hoofd;
  • energie, vitaliteit en veerkracht in werk;
  • inzicht in eigen patronen en deze doorbreken;
  • anders omgaan met werkdruk en verandering;
  • (meer) zin in werk.

Het verschil met de mindfulness MBSR training is de toepassing in het werk,  de 0- en eindmeting, de theoretische onderbouwing,  ( extra jobcraften  en communicatie) en tot slot ook de uitgebreide intake, de coaching en het eindgesprek. 

Deze training is 8 bijeenkomsten van 3 uur uur plus een terugkombijeenkomst.

De training is op mb0/hbo niveau er is geen vooropleiding vereist.

Data training Mindful-werken 2022

Woensdag van 9.00 toot 12.00 uur. Data:

2, 9, 16, 23, 30 maart  6, 13 en 20 april  en terugkombijeenkomst woensdag 22 juni

Donderdag avond van 19.00 tot 22.00 uur. Data:

1, 8, 15, 22, 29 september, 6, 13, 27 oktober en 3 november.

Mindful-werken reatreat: Vrijdag 26, 27, 28 en maandag 29 augustus .

Terugkombijeenkomst vrijdag middag 3 november.

In-company  training Mindful-Werken

De training mindful-werken in organisaties is altijd maatwerk en afgestemd op de organisatie. De training is 4 tot 9 bijeenkomsten verdeeld over een periode van 8 tot maximaal 18 weken. De training kan zowel online als offline gegeven worden of blended. In de afgelopen 6  jaar heeft Well-Bee de training mindful-werken uitgevoerd voor diverse werkgevers (zie opdrachtgevers).

Heb je als werkgever interesse in een incompany training Mindful-werken, een workshop Mindfulness of een Mindfulness Webinar? Bel dan met Masja Bijman 06-18569305 voor meer informatie .

Nul-Eindmeting

Investering training mindful-werken:

Je kunt de training volgen op individuele basis of in een groep. De groepstraining start 2x per jaar in het voorjaar en najaar.

Het tarief voor de groepstraining is 895,-  per persoon (in-company op aanvraag). De trainingen zijn vrijgesteld van BTW ivm CRKBO registratie. Het tarief voor de groepstraining is inclusief 

persoonlijk intake gesprek
incl. trainingsmateriaal en oefeningen gericht op werk
8 sessies van 3 uur 
2x coaching 
1 terugkombijeenkomst

De kosten voor de individuele mindfulness training gericht op werk zijn  1795,- . Dit zijn 9 sessies van 90 minuten .Aanvullende mogelijkheden op aanvraag:

  • extra coaching (mindfulness, loopbaan of stress coaching)
  • verslaglegging
  • in-company

Masja Bijman geeft de training mindfulness MBSR, mindful-werken, mindfulness voor HR en coaches en mindful-leiderschap. Zij is naast ervaren mindfulnesstrainer ook aandachts-, stress- en burn-out (CSR) en loopbaancoach. Haar ervaring en achtergrond als HRD-adviseur, HR-adviseur en loopbaancoach, gebruikt zij in de training en coaching.

Mindful-werken

Well-Bee is VMBN categorie 1 gecertificeerd, CSR gecertificeerd (stress en burn-out coaching) en CRKBO geregistreerd. Daarnaast is Well-Bee partner van MO-werkverlichting een netwerk van Mindfulnesstrainers in organisaties.   

Well-Bee heeft drie trainingsruimtes binnen en daarnaast een prachtige ruimte buiten.

 

    

Mindful-werken MO-netwerk Well-Bee

 

Mindfulness Hoorn, Mindfulness Wognum, Mindfulness Enkhuizen, Mindfulness Purmerend, Mindfulness Heerhugowaard, Mindfulness Opmeer, Mindfulness Aveorn, Mindfulness Medemblik

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren