MINDFUL-Werken

MINDFUL-Werken

“Mindfulness in het werk “

We leven in een onzekere tijd . Veranderingen gaan snel en er komt dagelijks  veel informatie op ons af.  Ook door Corona is bij velen van ons het  werk veranderd.  Zou je met meer aandacht willen werken, vanuit plezier, rust en flow? Je minder laten leiden door druk, stress en gedoe ?

De training Mindful-werken biedt je rust en ruimte temidden van alle hectiek .

Werken onder hoge druk

Je traint je aandacht en brein. Hierdoor kun  je eigen patronen zien en doorbreken. Je traint je aandacht  en gaat actief experimenteren in je werk. Eigenschappen die je kunnen versterken in deze bijzondere tijd.

Naast  mindfulness leer je meer over de werking van je brein , aandacht en  fysiek gewaarzijn. Je lichaam is een belangrijke informatiebron voor jezelf en in contact met anderen.

Je ontwikkelt veerkracht en energie om stil te staan, te vertragen en daarna bewust weer verder te gaan. Na de training kun je je oordelen vaker parkeren waardoor je met een frisse blik kunt kijken naar je werk. Met meer gemak en misschien met wel een veel positiever resultaat.  Deelnemers benoemen de volgende resultaten:

  • rust en ruimte in het hoofd;
  • energie, vitaliteit en veerkracht in werk;
  • inzicht in eigen patronen en deze doorbreken;
  • anders omgaan met werkdruk en verandering;
  • met meer aandacht kunnen luisteren en communiceren;
  • (meer) zin in werk.

Deze training is 8 bijeenkomsten van 3 uur uur plus een terugkombijeenkomst.

Het is de wetenschappelijk bewezen mindfulness MBSR training   (mindful based stress reductie) + toepassing in het werk + uitgebreide intake +  2x coaching.  Andere extra’s zijn de  0- en eindmeting en aanvullende thema’s ( jobcraften, werking  van het brein  en communicatie). 

Je ontvangt naast de reguliere meditaties ook divers korte oefeningen van 3, 5 10 en 15 minuten.De training is op mbo/hbo niveau, er is geen vooropleiding vereist.

Masja bijman geeft de training. Zij is een senior trainer, coach (loopbaan- en stress en burn-out) en teamcoach.

Data training Mindful-werken 2023

Heb je interesse meld je dan aan bij Masja Bijman. Als we 4 inschrijvingen hebben plannen we gezamenlijk een training in. De ervaring is dat er 1 tot 2 trainingen per jaar zijn.

In-company  training Mindful-Werken

Well-Bee geeft de training  Minful-werken sinds 2015 in diverse organisaties  (zie opdrachtgevers).

De training in-company is 4 tot 9 bijeenkomsten verdeeld over een periode van 8 tot maximaal 18 weken. De training kan zowel online als offline gegeven worden of blended. 

Heb je als werkgever interesse in een incompany training Mindful-werken, een workshop Mindfulness of een Mindfulness Webinar? Bel dan met Masja Bijman 06-18569305 voor meer informatie .

Hieronder vind je een voorbeeld van een opmaat gemaakte folder en de  eind-meting.

Nul-Eindmeting

Investering training mindful-werken:

Je kunt de training volgen op individuele basis of in een groep. De groepstraining start 2x per jaar in het voorjaar en najaar.

Het tarief voor de groepstraining is 895,-  per persoon (in-company op aanvraag). De trainingen zijn vrijgesteld van BTW ivm CRKBO registratie. Het tarief voor de groepstraining is inclusief :

persoonlijk intake gesprek
incl. trainingsmateriaal en oefeningen gericht op werk
8 sessies van 3 uur 
2x coaching 
1 terugkombijeenkomst

De kosten voor de individuele mindfulness training gericht op werk zijn  1495,- . Dit zijn 8 sessies van 90 minuten Aanvullende mogelijkheden op aanvraag:

  • extra coaching (mindfulness, loopbaan of stress coaching)
  • verslaglegging
  • in-company

Masja Bijman geeft de training mindfulness MBSR, mindful-werken, mindfulness voor HR en coaches en mindful-leiderschap. Zij is naast ervaren mindfulnesstrainer ook aandachts-, stress- en burn-out (CSR) en loopbaancoach. Als docent en intervisor is zij verbonden aan de In-Holland academy.  Haar ervaring en achtergrond als HRD-adviseur, HR-adviseur en loopbaancoach, gebruikt zij in de training en coaching.

Mindful-werken

Well-Bee is VMBN categorie 1 gecertificeerd, CSR gecertificeerd (stress en burn-out coaching) en CRKBO geregistreerd. Daarnaast is Well-Bee partner van MO-werkverlichting een netwerk van Mindfulnesstrainers in organisaties.   

Well-Bee heeft drie trainingsruimtes binnen en daarnaast een prachtige ruimte buiten.

 

    

Mindful-werken MO-netwerk Well-Bee

 

Mindfulness Hoorn, Mindfulness Wognum, Mindfulness Enkhuizen, Mindfulness Purmerend, Mindfulness Heerhugowaard, Mindfulness Opmeer, Mindfulness Aveorn, Mindfulness Medemblik

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren