Coaching

Coaching

Well-Bee in werk Coaching

Mindfulness, Mindful Werken, Mindful Leiderschap, Re-integratie, burn out, omgaan met verandering, job craften, MBSR, zelfvertrouwen, rust, energie, veerkracht, zin in werk, werken met aandacht stress

Wil je je werkplezier versterken? Meer energie? Je mentale veerkracht vergroten? Anders leren omgaan met werkdruk en stress? Groeien en jezelf ontwikkelen als professional of leidinggevende?  Bewust je talenten en sterke punten inzetten in je werk en hier actief mee experimenteren?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende telefonische kennismaking met Well-Bee.

Well-Bee biedt de volgende vormen van coaching aan:

  • Coaching bij Stress en Burn-out
  • Coaching aandacht werkt
  • Loopbaancoaching
  • Personal Coaching
  • Individuele training  Mindful-werken, Mindful-leiderschap of Compassie

Werkwijze coaching Well-Bee

Wat de coaching bij Well-Bee uniek maakt is de professionele, praktische, nuchtere en tegelijk  intuïtieve aanpak. Door aandacht en het stellen van verdiepende vragen helpt de coaching je om je eigen kracht (terug) te vinden en deze bewust in te zetten.

Een coachingstraject  bestaat  uit een combinatie van gesprekken en tussentijdse opdrachten. De coaching is altijd maatwerk en de aanpak en werkwijze verschilt per persoon. Om toch een indruk te krijgen van de tools die  Well-Bee inzet, volgen hierna een aantal van de gebruikte technieken/theorieen :  job-crafting, waarderend werken, oplossingsgerichte coaching, talentontwikkeling, talentenopstelling, de CSR-methode (bij stress en burn-out), voice-dialogue, (persoonlijk) leiderschap, wandelcoching,  loopbaancoaching, mindfulness en positieve psychologie. Ook is het mogelijk om  testen in te zetten op het gebied van:  stress, talenten, loopbaanwaarden, persoonlijkheid en intelligentie. 

Coaching bij Stress en Burn-out

Bij stress, werkdruk en of  burn-out gebruikt Well-Bee de CSR methode. Meer over deze aanpak vind je in de link.

Deze coaching start met een uitgebreide EnergieCheckUp, die bestaat uit een Stressvragenlijst, HRV of biofeedback meting  en twee uitgebreide gesprekken.

Op basis van de EnergieCheckUp wordt gekeken wat belangrijke thema’s zijn in de vervolgcoaching. De coaching begint vaak met het versterken van fysiek herstel.  Hierin leer je meer over stress, slaap, echt ontspannen en je gaat  inspanning en ontspanning afwisselen.  Fysiek herstel lijkt eenvoudig, toch  hebben we vaak de neiging terug te vallen in oude gewoonten en minder gezond gedrag. Well-Bee helpt je om zicht te krijgen op deze gewoonten, ze te doorbreken en  te zorgen voor fysiek herstel.  Daarna kun je verder werken aan het versterken van je mentale veerkracht, functioneren en persoonlijk leiderschap.

Well-Bee is CSR gecertificeerd en werkt ook in opdracht van CSR voor diverse werkgevers.

Coaching Aandacht Werkt

Well-Bee is verbonden aan het programma Aandacht Werkt van het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar. In dit kader biedt Well-Bee een kortdurend coachprogramma van 4 sessies van 1,5 uur in Alkmaar, Den-Helder of in Westwoud (vlakbij Hoorn).

De thema’s die aan de orde kunnen komen zijn: (persoonlijk) leiderschap, werkplezier, mentale veerkracht, stellen van grenzen, leren echt ontspannen, communicatie, compassie, diep luisteren en op een nieuwe manier omgaan met stress, spanning, controle en perfectionisme.

De coaching is altijd maatwerk!

Heb je interesse dan kun je bellen met Masja Bijman 06-18569305 voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Well-Bee stuurt na de kennismaking  een voorstel naar je leidinggevende.

Loopbaancoaching

Wil je meer plezier en energie in je huidige werk of juist ontdekken wat bij je past?

In  loopbaancoaching ga je ontdekken wie je bent, waar je interesses liggen, wat je sterke punten en kwaliteiten zijn en hoe je deze bewust kunt inzetten in je werk.  Well-Bee gebruikt hierbij diverse oefeningen. Oefeningen waarbij je naast vanuit je hoofd ook vanuit je gevoel gaat ontdekken wat bij je past.

Personal Coaching 

Personal coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap . Coachings thema’s : versterking van je mentale veerkracht,  ontwikkelen van competenties, omgaan met weerstand en conflicten, effectieve communicatie, omgaan met grenzen,  stevigheid ontwikkelen, werken in/leiden van een zelfsturend team of het  beïnvloeden/enthousiasmeren van collega’s.

Individuele training  Mindful-werken, Mindful-leiderschap of Compassie 

Wil je Mindfulness gebruiken in je werk, in leiderschap of in je re-integratie dan kun je naast een groepstraining ook kiezen voor een individuele mindfulness training. Deze training is gemiddeld 8x 1,5 uur.

Wil je je eigen mindfulness beoefening of vaardigheid verdiepen? Kies dan voor een vervolgtraining of mindful-coaching waarin je werkt aan de verdiepende  thema’s vanuit de Mindfulness zoals: compassie, mindful-communicatie, inside dialogue (diep luisteren), mindful-werken, mindful-leiderschap, mindfulness en sterktepunten.

Opdrachtgevers Well-Bee

Well-Bee werkt vaak in opdracht van werkgevers en bedrijfsartsen. Veel werkgevers vergoeden de coaching in het kader van het verzuimbeleid, persoonlijke ontwikkeling of duurzame inzetbaarheid.

De opdrachtgevers van Well-Bee vind je bij hier

Stress coaching Hoorn, Noord-Holland, loopbaancoaching Hoorn, Alkmaar, Mindful0coaching, wandelcoaching,

duurzame inzetbaarheid medewerkers, burn-out, veerkracht, werkplezier, mindfulness coaching talentontwikkeling gehaast geprikkeld stress burn-out duurzame inzetbaarheid terugdringen ziekteverzuim ontspannen medewerkers bedrijfsuitje teambuilding arbo arbeidsongeschiktheid re-integratie werk naar werk
Masja Bijman

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren