Mindfulness voor HR, bedrijfsarts en coaches

Mindfulness voor HR, bedrijfsarts en coaches

“Met aandacht voor jezelf naar aandacht voor anderen”

Wil je mindfulness inzetten voor jezelf en voor anderen? Mindfulness toepassen in coaching of in je vak als HR-adviseur? Je eigen werkdruk aanpakken? Of zelf ervaren wat Mindfulness is zodat je hierover kan adviseren?

Deze training is speciaal voor degene die medewerkers en leidinggevenden coachen, begeleiden bij verzuim, re-integratie of in hun loopbaan. Zoals HR adviseurs, (bedrijfs)artsen, re-integratie adviseurs en coaches.

In deze training ga je, je eigen automatische patronen herkennen, doorbreken en anderen ondersteunen om ditzelfde te doen. In de oefeningen zul je de kracht van  adem, het brein, stiltes en een onderzoekende en niet oordelende houding ervaren. Je gaat actief experimenteren eerst richting jezelf en daarna in je werk.

Als HR en HRD adviseur en nu als coach en trainer heb ik altijd ervaren hoe waardevol mindfulness is voor mijzelf, in mijn werk maar zeker ook naar anderen. Het stelt mij instaat om rust te bewaren, de kracht van stilte te gebruiken en ruimte te creëren waardoor de ander zelf tot inzicht komt.

De eerste 6 bijeenkomsten komen overeen met de training mindful werken. Je gaat zelf mindfulness ervaren en toepassen gedurende de eerste 6 weken (wekelijks) . De daaropvolgende 4 bijeenkomsten (eens per 2 weken)  gaan  over de toepassing in je werk Thema’s die hier aan de orde komen zijn: Communicatie,  Emotionele intelligentie, Waarden, Mindful-coachen, Mindful werkoverleg, Jobcraften en Actief experimenteren.

Deze training is 10  bijeenkomsten van  2,5 uur inclusief een verdiepende dag en een terugkombijeenkomst. Ook heb je een persoonlijk intake gesprek, een nul-meting en een eindmeting en eindgesprek ter evaluatie.

Investering:

  •  895,-

persoonlijk intake gesprek
nul-meting
incl. trainingsmateriaal en oefeningen gericht op werk
maximaal 8 deelnemers
9x training  van 2,5 uur
1x verdiepende dag van 10.00-16.00 uur
eind-meting
1x eindgesprek
1x terugkombijeenkomst

In-company op aanvraag

 Startdata:

Training 10 bijeenkomsten:
 4 oktober      donderdagmiddag     14.30-17.00
 19 januari     vrijdagochtend             9.30-12.00

Training 5 hele dagen eens per 3 weken
 11 maart         maandag                     10.00-16.00

Burn-out

Kijk op  Startdata Trainingen en klik op de gewenste startdatum voor een overzicht van alle lesdagen per training.
NIEUW,  4 uur durende masterclass “Mindfulness voor HR en coaches”

  • vrijdag 21 september van 13.00-17.00
  • woensdag 12 december van 13.00-17.00
  • donderdag 28 februari van 13.00-17.00
  • kosten 65 euro (bij deelname en een vervolgtraining krijg je deze kosten retour).

Aanmelding:Bel voor een vrijblijvende kennismaking met Masja Bijman. Aanmelding per mail  m.bijman@well-bee.nl of per telefoon: 06-18569305.

Well-Bee is VMBN categorie 1 gecertificeerd, CSR gecertificeerd (stress en bur-nout coaching) en CRKBO geregistreerd. Keurmerken om deskundigheid, kwaliteit en privacy te waarborgen. 

 

VMBN verniging mindfulness belgie nederland Centraal Register Kort Beroepsonderwijs