Mindfulness  voor HRM, Coaches en Ondernemers bij de Ommezwaai

In januari gaf  Well-Bee een workshop voor HR-managers, Coaches en Ondernemers bij de Ommezwaai in Castricum. Het ging over wat mindfulness is, wat mindfulness kan bieden voor jezelf, je bedrijf en hoe je mindfulness kan inzetten bij coaching.

Heb je deelgenomen aan de workshop dan vind je de presentatie in bijgaande link .

In de workshop hebben we diverse oefeningen gedaan uit de mindfulness training. Zoals de ademruimte (deze oefening komt binnenkort ook op de site te staan) en de oefening met energiegevers en energienemers. Ook is toegelicht hoe de 4 G niet alleen in communicatietrainingen wordt gebruikt maar ook in Mindfulness.

Heb je als HR professional, Coach of Ondernemer interesse in Mindfulness en hoe je dit kunt gebruiken in je werk? Voor deze doelgroep heeft Well-Bee een speciaal aanbod (pilot) van een training van 1 dag in combinatie met een online training van 5 weken. Wil je meer informatie over aanbod, dan kun je dit vinden op de presentatie of je kunt ons bellen.

Well-Bee start deze Pilot bij opgave van 4 aanmeldingen. Gezamenlijk plannen we de data :)) De kosten voor deze training zijn 395 ex btw.

Op 31 maart van 13.00-16.30 organiseert Well-Bee een vergelijkbare workshop mindfulness voor HR-proffesionals, Coaches en bedrijfsartsen in Westwoud (vlakbij Hoorn).

Reageren is niet mogelijk.