Mindfulness voor werkenden

Mindfulness voor werkenden

Als  werkgever kun je mindfulness of talentontwikkeling  inzetten in het kader van duurzame inzetbaarheid. Hiervoor kun je jaarlijks (rond november) de subsidie duurzame inzetbaarheid aanvragen bij het ministerie. In dit geval worden 50% van de kosten voor het inhuren van een externe trainer/adviseur vergoed.

Mindfulness MBSR

Mindfulness MBSR is de originele evidence based mindfulness training . In deze training komen de volgende thema’s aan de orde, je automatische patronen herkennen, omgaan met hindernissen, verkennen van je grenzen,  stress, de kracht van gedachten, mindful communicatie, zorgen voor je eigen energie en een plan  maken voor je toekomst. Deze training is 8 bijeenkomsten van 2,5 uur plus een verdiepende dag en een terugkombijeenkomst.

Voor meer informatie over deze training, tarieven en startdata.

MINDFUL Werken

Naast de Mindfulness MBSR is er Mindful Werken.

Werken onder hoge druk

Het verschil in de training zit in de toepassing en ook in de groep waarmee je de training volgt. De eerste bijeenkomsten komen grotendeels overeen met de MBSR.  Vanaf bijeenkomst 5 is er extra aandacht voor mindful communicatie en toepassing van mindfulness in je eigen professie, in het contact met collega’s, klanten, patiënten, cliënten, leerlingen en/of studenten. Hiervoor krijg je ook praktische oefeningen mee die je direct kunt toepassen op het werk. Deze training is 8 bijeenkomsten van  2,5 uur plus een verdiepende dag en een terugkombijeenkomst.

Voor meer informatie over deze training, tarieven en startdata.

MINDFUL Leiderschap

De wereld veranderd snel en als leidinggevende en/of ondernemer beweeg je hierin  mee.  Kennis en informatie is continue en overal beschikbaar. Mindfulness helpt je om ruimte te creëren in je hoofd, om momenten stil te staan en daarna vol kracht weer verder te gaan. Mindfulness verstrekt je veerkracht, vitaliteit maar ook je energie, creativiteit en focus.

MINDFUL Leiderschap is voor leidinggevenden,  managers en zelfstandig ondernemers. De eerste 5 bijeenkomsten zijn gericht op Mindfulness MBSR (verkennen van je  automatische patronen,  stress,  gedachten, invloed nemen, energiemanagement, meditatie, mindful-bewegen). In de laatste bijeenkomsten zijn de sessies gericht op mind-set, communicatie en leiderschap. Ook komen thema’s aan de orde als emotionele intelligentie en neuro science.

Leer anders te kijken naar je organisatie, meer waar te nemen, beter te luisteren en nieuwe inzichten te krijgen. Met een frisse blik  beslissingen nemen op basis van wat zich NU aandient.

Voor meer informatie over deze training, tarieven en startdata.

Workshops zoals:  Mindfulness, Omgaan met Stress,  Mentale Veerkracht,  Werkstress naar Werkplezier 

Thema’s : Mindfulness, omgaan met Stress,  mentale veerkracht, mindful communiceren,  van werkdruk naar werkplezier, ontdek je talent, eigen-regie en zelforganisatie.

Trainingen kunnen zowel bij Well-Bee als  in-company. Ook kan de training deels online.  De training is dan gericht op toepassing in het dagelijks werk. Bij in-company training wordt de training op maat, aangesloten bij de doelstelling van de organisatie.

Mindfulness in de zorg, Mindful onderwijs, Mindful lesgeven, 

BewarenBewaren

BewarenBewaren