Zorg met volle aandacht

Zorg met volle aandacht

“Zorgprofessionals staan onder druk” 

 

Ze moeten snel werken en zijn belast met steeds meer administratieve taken. Hierdoor komen ze voor hun gevoel te weinig toe aan het werk waar het écht om gaat: aandacht voor de patiënt of cliënt. Dit kan leiden tot verminderd werkplezier en tot lichamelijke of psychische klachten. De training ‘Zorg met volle aandacht’ biedt zorgprofessionals handvatten om de grip op het werk weer terug te vinden. Zodat ze meer zingeving en werkgeluk ervaren in het werk. En met volle aandacht zorg kunnen verlenen.

Trainers

Eveline Bouwman is Arbeid- en Organisatiepsycholoog en gespecialiseerd in het vergroten van werkgeluk binnen organisaties. Zij traint zorgprofessionals om bevlogen te werken en meer zingeving te ervaren.

Masja Bijman is VMBN categorie-1 Mindfulness trainer, coach en HRD adviseur. Masja geeft training, coaching en intervisie in de zorg om te leren en werken vanuit aandacht en eigen kracht. Als HR en HRD adviseur heeft ze bijgedragen aan de versterking van zelforganisatie in de zorg.

Klik voor meer informatie over deze training: Zorg met volle aandacht

 

Well-Bee is VMBN categorie 1 gecertificeerd, CSR gecertificeerd (stress en bur-nout coaching) en CRKBO geregistreerd. Keurmerken om deskundigheid, kwaliteit en privacy te waarborgen. 

VMBN verniging mindfulness belgie nederland Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren