Aandacht werkt coaching

Aandacht werkt coaching

Coaching Aandacht Werkt, wandelend in de natuur

Werken met aandacht. Met aandacht voor jezelf en de wereld om je heen. Met aandacht voor medewerkers, collega’s, patiënten en cliënten. Verfris je aandacht en gun je zelf een kortdurend coachingstraject, juist nu.

Werken met aandacht maakt onszelf en de wereld mooier. Aandachtscoaching is een kortdurende coaching waarin je gecoacht wordt aan de hand van een door jou gekozen thema.

De thema’s die aan de orde kunnen komen zijn:  stress, veerkracht,  omgaan met grenzen, werkplezier, leiderschap, communicatie, leren ontspannen, omgaan met emoties, intuïtie, mindful-werken en zelfcompassie. De coaching is altijd maatwerk aansluitend bij je eigen doel, intentie en het moment.

De coaching is wandelend in Alkmaarderhout,  in de duinen bij Den-helder, in je eigen woonomgeving of op locatie bij Well-Bee in Westwoud.

Coaching Aandacht Werkt voor Noordwestziekenhuisgroep

Well-Bee is verbonden aan het programma Aandacht Werkt van het Noordwest Ziekenhuis. In dit kader biedt Well-Bee een kortdurend coachprogramma van 4 sessies van 1,5 uur in Alkmaar, Den-Helder of Westwoud (vlakbij Hoorn) of wandelend in je eigen woon- of werkomgeving.

Daarnaast verzorgt Well-Bee coaching, intervisie  en workshops voor teams.

Interesse?

Heb je interesse dan kun je bellen met Masja Bijman 06-18569305  of mailen naar m.bijman@well-bee.nl voor een vrijblijvende  kennismaking.  Als je na de kennismaking verder wil met de coaching gaat er een voorstel naar je leidinggevende.