Aandacht werkt coaching

Aandacht werkt coaching

Coaching Aandacht Werkt

Aandacht is het nieuwe goud!

Werken met aandacht. Met aandacht voor jezelf en de wereld om je heen. Met aandacht voor medewerkers, collega’s, patiënten en clienten. Verfris je aandacht en gun je zelf een kortdurend coachingstraject, juist nu.

Werken met aandacht maakt onszelf en de wereld mooier. Aandachtscoaching is een kortdurende coaching waarin je gecoacht wordt aan de hand van een door jou gekozen thema’s. Met aandacht onderzoeken we samen wat voor jou werkt en je gaat zelf actief experimenteren in je werk.

De thema’s die aan de orde kunnen komen zijn: (persoonlijk) leiderschap, werkplezier, mentale veerkracht, stellen van grenzen, leren echt ontspannen, communicatie, emotiemangement, intuitie, mindful-werken, zelfcompassie, deep-listening, geweldloze communicatie, emotionele intelligentie, stress en of perfectionisme.

Coaching Aandacht Werkt bij Noordwestziekenhuisgroep

Well-Bee is verbonden aan het programma Aandacht Werkt van het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar. In dit kader biedt Well-Bee een kortdurend coachprogramma van 4 sessies van 1,5 uur in Alkmaar, Den-Helder, in Westwoud (vlakbij Hoorn) of wandelend in je eigen woon- of werk omgeving.

De coaching is altijd maatwerk!

Heb je interesse dan kun je bellen met Masja Bijman 06-18569305 voor een vrijblijvende  kennismaking. Well-Bee stuurt na de kennismaking  een voorstel naar je leidinggevende.